12.01.2024

Συνάντηση εργασίας με τον διοικητή του Ταμείου Ανάκαμψης κ. Ορέστη Καβαλάκη

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024 μεταξύ εκπροσώπων της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού Ταμείου Ανάκαμψης (Ε.Υ.Σ.Τ.Α.) και των LEXPARTNERS για την εξέταση της προόδου των έργων του Ταμείου Ανάκαμψης.

Οι LEXPARTNERS είμαστε νομικοί σύμβουλοι της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού Ταμείου Ανάκαμψης για την υποστήριξή της σε Έργα/Δράσεις που χρηματοδοτούνται από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και εντάσσονται στους Τομείς Υποδομών και Μεταφορών, Ναυτιλίας, Πολιτικής Προστασίας, Πολιτισμού, Παιδείας, Μετανάστευσης, Δικαιοσύνης, Δημόσιας Διοίκησης, κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων της.
Εκ μέρους της Ε.Υ.Σ.Τ.Α. στη συνάντηση μετείχαν ο Διοικητής της Υπηρεσίας κ. Ορέστης Καβαλάκης, η Προϊσταμένη Αυτοτελούς Τμήματος Νομικής Υποστήριξης της Υπηρεσίας κ. Ειρήνη Στρογγύλη, η Προϊσταμένη Τμήματος Συντονισμού και Παρακολούθησης Δράσεων Α’ κ. Γιούλη Δούγκα και o Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Παρακολούθησης της Υπηρεσίας, κ. Δημοσθένης Βοϊβόντας. Εκ μέρους των LEXPARTNERS στη συνάντηση έλαβαν μέρος ο κ. Πέτρος Σφηκάκης και η κ. Φραντζέσκα Ράικου.