20.10.2023

Συνάντηση εργασίας για την πρόοδο του διαγωνισμού ΣΔΙΤ του Πανεπιστημίου Θράκης

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 μεταξύ του Πανεπιστημίου και των συμβούλων του έργου.

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 μεταξύ του Πανεπιστημίου και των συμβούλων του έργου, προκειμένου να εξεταστεί η πρόοδος του διαγωνισμού ΣΔΙΤ για τις φοιτητικές εστίες και άλλες υποδομές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Εκ μέρους του Πανεπιστημίου στη συνάντηση μετείχαν ο Πρύτανης του ΔΠΘ καθηγητής κ. Φώτιος Μάρης, ο Αντιπρύτανης καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Χαλιορής, η καθηγήτρια κ. Μαρία Μιχαλοπούλου, μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης και στελέχη της διοίκησης και των υπηρεσιών του Πανεπιστημίου. Επίσης έλαβαν μέρος ο κ. Απόστολος Παπαδόπουλος εκ μέρους της εταιρίας FCNC (χρηματοοικονομικός σύμβουλος), ο κ. Χρήστος Ούτσιος εκ μέρους του ομίλου Σαμαράς & Συνεργάτες (τεχνικός σύμβουλος) και ο κ. Πέτρος Σφηκάκης εκ μέρους της δικηγορικής εταιρίας LEXPARTNERS (νομικός σύμβουλος).
Οι LEXPARTNERS είμαστε νομικοί σύμβουλοι του Πανεπιστημίου Θράκης, ως αναθέτουσα αρχή, για όλη τη διαγωνιστική διαδικασία και την υπογραφή της σύμβασης σύμπραξης.